Over ons

Schiphol Trade Park Services (STP Services) is verantwoordelijk voor het gebiedsmanagement op Schiphol Trade Park. In het kort houdt dat in dat wij de taak hebben het business park dagelijks te beheren om er op toe te zien dat alle aspecten die nodig zijn voor een goed functioneren van een duurzaam business park, zijn georganiseerd en correct worden uitgevoerd.

Gebiedsmanager

Marisol Elisabeth is de Gebiedsmanager voor Schiphol Trade Park en aanspreekpunt voor de gevestigde bedrijven. Zij is te bereiken via 06 – 82 80 99 45.

Voor operationele zaken kunt u ook contact opnemen met onze partner KG ParkManagement BV: info@schipholtradeparkservices.nl of 023-5257826.

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.

Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp Zuid / Schiphol van de A4.