Nieuws

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op Schiphol Trade Park en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

Nieuws overzicht

    Nationale Natuurwerkdag 1 november

    Wednesday 16 October 2024

    Graag vragen we je aandacht voor de Nationale Natuurwerkdagen waaraan C-Bèta op vrijdag 1 november meedoet. Nationale Natuurwerkdag is een initiatief van de provinciale Landschapsbeheerorganisaties en de Provinciale Landschappen van LandschappenNL. Op meer dan 500 plekken in Nederland worden klussen...

    Groeninrichting scheggen

    Wednesday 25 September 2024

    De scheggen, de watergangen die haaks op de Rijnlanderweg liggen, ondergaan aanpassingen om de biodiversiteit te bevorderen. Het talud wordt schuiner en flauwer gemaakt, wat de leefomstandigheden voor dieren verbetert.

    Voortgang kavels GDCC 4 en GDCC 5

    Wednesday 25 September 2024

    De bestemmingsplanstukken (nieuwe naam Omgevingsplan) liggen bij de gemeente ter beoordeling. In de tussentijd is met twee partijen een reserveringsovereenkomst gesloten.

    Marken gevestigd op Schiphol Trade Park

    Wednesday 25 September 2024

    Marken, een toonaangevend bedrijf in de farmaceutische logistiek, heeft een belangrijke stap gezet in haar Europese expansie door zich te vestigen op Schiphol Trade Park. Dit gebeurde met de feestelijke opening van hun geavanceerde Center of Excellence depotfaciliteit.

    Uitkomst mobiliteitsoverleg

    Tuesday 17 September 2024

    Op 17 juni heeft er een mobiliteitsoverleg plaatsgevonden. Wat zijn de gemaakte afspraken en actiepunten?

    Herindeling van Airborne Avenue (55 t/m 87)

    Tuesday 17 September 2024

    Schiphol Trade Park werkt aan de herinrichting van de openbare ruimte langs Airborne Avenue. Eerder informeerden wij u over het verwijderen en herplanten van de bomen langs Airborne Avenue 55-67. Het vervolg op dit werk betreft de herinrichting van de gehele Airborne Avenue, van huisnummer 55 tot en...

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.