Nieuws

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op Schiphol Trade Park en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

Nieuws overzicht

  Dierennieuws vanuit Schiphol Trade Park

  Thursday 11 July 2024

  Corinne Kalisvaart - Renout van Fauna Haarlemmermeer is bewoonster aan de Rijnlanderweg op Schiphol Trade Park. Meer dan eens spot zij bijzondere dieren. Dieren die er jarenlang leven, maar ook nieuwe soorten.

  Bedrijven Schiphol Trade Park in gebiedskaart vermeld

  Thursday 30 May 2024

  Op verzoek van de bewoners van de Rijnlanderweg is een gebiedskaart ontwikkeld waarop alle bedrijven, inclusief onderhuurders, staan vermeld. Dit gebiedskaartje kunnen de bewoners dan gebruiken om de chauffeurs, die op de Rijnlanderweg ‘verdwaald’ zijn, aan te wijzen waar het bedrijf waar ze moeten...

  1 juli: webinar Energy Hub Schiphol Trade Park

  Wednesday 29 May 2024

  Maandag 1 juli organiseert SADC een webinar over het 2-jarig bestaan van het virtueel net op Schiphol Trade Park. De Energy Hub heeft zich bewezen, maar hoe nu verder? Tijdens het webinar reflecteren experts, onder leiding van Elsemieke Havenga, op de ervaringen van de afgelopen twee jaar om de...

  Varkensruggen kruising Rijnlanderweg en Imagination Avenue

  Wednesday 29 May 2024

  Zoals u wellicht heeft opgemerkt zijn er gele varkensruggen op de kruising van de Rijnlanderweg en Imagination Avenue geplaatst. Deze maatregel is genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Helaas constateren we dat, ondanks het verbod om af te slaan op de Rijnlanderweg, dit nog steeds gebeurt....

  Waarvoor dienen deze paaltjes?

  Wednesday 29 May 2024

  Recent hebben we gekleurde paaltjes geplaatst rondom de putkoppen om deze te beschermen tegen beschadiging tijdens het maaien. Deze maatregel zorgt ervoor dat de putkoppen zichtbaar zijn voor de maaiers, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vermeden.

  Uitbreiding aantal deelfietsen bij Rapid Logistics

  Wednesday 29 May 2024

  Rapid heeft er weer vijf nieuwe deelfietsen bij. Deze fietsen zijn beschikbaar gesteld om het woon-werkverkeer voor hun medewerkers te vergemakkelijken en te verduurzamen. Binnenkort willen de drie vestigingen van Rapid nog meer deelfietsen in gebruik gaan nemen.

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.