Partners – Loket Glasvezel

Loket Glasvezel is opgericht om (toekomstige) vestigers op Schiphol Trade Park te voorzien van een passende glasvezeloplossing. Loket Glasvezel voert regie over de architectuur, projectering, aanleg en onderhoud van de ondergrondse communicatie-infrastructuur. Het Loket wordt gevormd door betrokken partners uit de markt die ieder hun eigen expertise inzetten om de regie efficiënt en vakkundig uit te voeren. Hiermee waarborgt STP Fiber een hoogwaardig en marktconform netwerk. 

Tevens kan Loket Glasvezel fungeren als first responder, zodat bij storingen direct de juiste partij kan worden aangestuurd om op te treden. Het Loket wordt op dit moment gevormd door Reindert Hommes, Paul van der Vegt en Mark Visschers. Zij zijn bereikbaar op 020 – 308 00 72 (kantoor Tallgrass) en per e-mail op stpfiber@loketglasvezel.nl

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.