Uitkomst mobiliteitsoverleg

Tuesday 17 September 2024

Op 17 juni heeft er een mobiliteitsoverleg plaatsgevonden. De gemaakte afspraken en actiepunten zijn o.a.: 

  • STP Services bespreekt met VIPRE de mogelijkheden voor betere afstemming op piektijden en een reserveringssysteem voor de pendelbussen.
  • Samen met Breikers worden maatregelen uitgewerkt op basis van de reacties van bedrijven, zoals het uitbreiden van last-mile oplossingen en het stimuleren van e-bike probeeracties.
  • SADC plant een afspraak met de gemeente en Vervoerregio om de voortgang van de busverbinding te bespreken, waarbij ook een gezamenlijke brief namens de bedrijven wordt overwogen.

Wij houden u op de hoogte over de voortgang van het project. Lees het Verslag Mobiliteitsoverleg en bekijk ook de presentatie.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.