Schiphol Tradepark werkt aan de herindeling van de openbare ruimte langs Airborne Avenue

Tuesday 13 August 2024

Wat gaat er gebeuren van 26 augustus t/m 6 september: 

Ter voorbereiding op het grotere werk gaan we de bomen vanaf Crossing en op het noordoostelijke deel van Airborne Avenue verwijderen (huisnummers 55 tot en met 67). Van deze bomen worden er ca. 18 elders in het STP-gebied opnieuw geplant. 

Er zal door aannemer Van Doorn uit Geldermalsen gewerkt worden vanaf de parallelweg langs het gebouw. 

Wat betekent dit voor u: 

In de parkeervakken zullen parkeerverboden ingesteld worden en de parallelweg zal worden gestremd voor alle gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen langs het werk op hun bestemming komen. Nood- en hulpdiensten kunnen gebruik blijven maken van de asfaltrijweg. 

Vervolg van het werk: 

Het verwijderen van bomen is nodig om ruimte te maken voor de herinrichting van Airborne Avenue. De prognose is dat aansluitend vanaf 6 september gestart zal worden met de volgende fasen van het werk. Op Airborne Avenue zullen nieuwe insteekhavens aangelegd worden met parkeergelegenheid voor mindervaliden en laad- en losplaatsen. In een volgende brief zullen wij u daarover verder informeren. 

Vragen 

Voor vragen kunt u contact opnemen met via de gebiedsmanager Marisol Elisabeth: 

m.elisabeth@sadc.nl of Olav Steffers: O.Steffers@sadc.nl

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.