Parkeeroverlast loopt uit de hand

Wednesday 07 August 2024

Ondanks herhaalde verzoeken vanuit onze vereniging, blijft het ongeoorloofd parkeren op voet- en fietspaden een aanhoudend probleem. Dit is in strijd met de verkeersregels en levert gevaarlijke situaties op voor voetgangers en fietsers.

Ook kan het schade veroorzaken aan de buitenruimte, zoals bestrating of groenvoorzieningen. Handhaving is ingeschakeld om toezicht te houden en waar nodig boetes uit te delen. Eigenaren van foutgeparkeerde voertuigen zullen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

We verzoeken iedereen dringend om de parkeerregels te respecteren en gebruik te maken van de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en goed onderhouden bedrijvenpark.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.