Gezellig zomerevent

Wednesday 07 August 2024

Op dinsdag 25 juni 2024 vond het Zomerevent STP plaats bij het Intercityhotel. Het evenement was toegankelijk voor alle werknemers van bedrijven op Schiphol Trade Park, die ruim van tevoren waren uitgenodigd.

Op een groot scherm in een tent was de voetbalwedstrijd Nederland - Oostenrijk te volgen en voor de niet-voetballiefhebbers was er gezellige dansmuziek. Er waren cocktails en heerlijke frietjes.
Ondanks de goede sfeer was de opkomst lager dan bij het voorgaande Kerstevent. Wij moedigen werknemers dan ook aan om deel te nemen aan toekomstige evenementen, waaronder het komende Kerstevent, om de onderlinge contacten tussen bedrijven op STP te bevorderen. Dé manier om je buren te leren kennen!

Binnenkort worden er meer foto's op de website geplaatst. Wij houden u op de hoogte.

« Terug

Over Schiphol Trade Park

SADC heeft grote ambities op het gebied van innovatie en duurzaamheid op Schiphol Trade Park. Er wordt bij de gebiedsinrichting onder andere nagedacht over het gebruik van groene energie, hergebruik van grondstoffen en een duurzame omgang met water.
Het is een 350 hectare groot terrein, gelegen direct naast het NS-station Hoofddorp en nabij afrit 3a Hoofddorp-Zuid / Schiphol van de A4.